[13.02.17] OBS! Minner om foreldremøte i morgen:

Vi minner om foreldremøte i morgen, tirsdag 14. februar. Foreldremøtet vil være i Vrimlerommet i tidsrommet 16.00-16.45. Barna vil i denne perioden ha ulike tilbud på basene og/eller på kurs.

[09.02.17] Påmeldingene til årets første kursrekke:

Da er påmeldingene til vinterens første kursrekke registrert. Det har vært stor pågang på nesten alle kurs. Enkelte kurs har hatt så stor pågang at vi har måttet trekke om plassene. Vi setter opp nye kursrekker fortløpende! De som ikke kom med i denne omgang blir prioritert neste gang. For å få kvalitet og progresjon i kursene er det viktig at dere lar barna deres delta alle gangene!

NB! SKØYTEKURS
På skøytekurset på onsdager kan barna ha med egne skøyter og annet utstyr. Ta med skøyter i bag eller sekk! De som ikke har skøyter får lånt det av Ullern Bandy. Her vil det også være godt med noe varmt i termosen. Husk varme og gode klær!

NB! NATUREKSPERTENE

Naturekspertene vil i uke 7 være på Bestum skole. Her vil de lære å sette opp lavvoen. Fra uke 9 drar vi på tur i Mærradalen. Her kan det være godt med noe varmt i termosen. Husk varme og gode klær!

NB! ROBOTLIGAEN

Robotligaen starter opp i uke 9. (Les mer om Mattekrets her)

NB! SJAKK
Når det gjelder sjakken, så er det veldig mange påmeldte. Vi satser på å starte opp sjakkurs på mandager også. Mer informasjon vil komme.
NB! TEGNEKURS FOR 1. TRINN
På gruppe 2 (onsdager, 15.00-16.15) er det 11 ledige plasser

[09.02.17] Vinterferien på AKS Bestum:

KLIKK HER for å lese plan for vinterferien på AKS og link til feriens påmeldingsaktiviteter. Det blir to skidager og en kinodag, så her blir det feriekos også for de som tar ferie hos oss!

Påmelding: https://goo.gl/forms/UJtUBiKHjaDc0J1C2

Obs. Påmeldingsfristen er satt til fredag 17.februar klokken 15.00.

[03.02.17] Vi skjønner at det er et stort ønske å få et utvidet leksetilbud:
Vi oppretter derfor et lekserom for 2. og 3. trinn, hvor de som er selvdrevne kan få et rom hvor leksene kan gjøres. På grunn av stor pågang vil det ikke være mulig for oss å gi utstrakt hjelp. Vi kan heller ikke garantere at barna kommer seg dit, at leksene blir gjort, eller om de blir gjort riktig. Det vi vil gjøre er å informere barna om tid og sted, så er det opp til barna om de vil benytte seg av tilbudet. Lekserommet vil starte opp i uke 9. Vi vil bruke tiden fram til da til å «sette» det nye AKS-tilbudet. Lekserommet vil være et tilbud på mandager fra klokken klokka 13.30 i klasserommene til 3. trinn.

[02.02.17] Hjemmesiden er under konstruksjon:

På grunn av omstrukturering er hjemmesiden i ferd med å bli oppdatert, beklager eventuelle mangler i periden dette pågår. Om noe er uklart ta kontakt med oss per mail aks.bestum@osloskolen.no, så svarer vi deg fortløpende!

[02.02.17] Velkommen til foreldremøter og slippfest for nye AKS:

Klikk HER for å lese invitasjonen.

Slippfesten starter mandag 6/2 kl. 15.30, foreldremøtet kl. 17.00, velkommen skal du være!

OBS! Da det ble en noe kort frist på førstkommende foreldremøte så ønsker vi de som kan velkomne til et ekstra foreldremøte tirsdag 14/2/17, kl. 16.00-17.00.

[02.02.17] Informasjonsskriv fra Jørgen Stakset:

Klikk HER for å lese informasjon om vårt arbeid på AKS Bestum 2017!

[01.02.17] Oversikt over kurs med oppstart vinter 2017:

Klikk på linken under for å melde ditt barn på de nye kursene og aktivitetene

Påmelding for 1.trinn: Klikk HER for påmelding.

Påmelding for 2.trinn: Klikk HER for påmelding.

Påmelding for 3.trinn: Klikk HER for påmelding.

Påmelding for 4.trinn: Klikk HER for påmelding.

[16.01.17] VI kommer:

Mandag 06/02/17! Følg med på mail og facebook for mer informasjon :)

[16.01.17] Takk for gode ord!

Her på AKS mener vi at positive tilbakemeldinger er vesentlig for barnets utvikling. Gode tilbakemeldinger står sentralt for å sikre at et barn skal trives, utvikle god selvtillit og ha tro på seg selv.

Dette gjelder også for oss voksne, vi blir mer motiverte og kjenner større glede over jobben vi gjør når vi blir sett og hørt. Med dette i tankene har vi en "Gledesspredervegg" hvor små kommentarer og gode ord står plassert rundt over. Takk for at dere deltar og får oss til å føle oss sett og satt pris på!! :)

(ARKIV)