Bestum idrettsakamdemi

For målområdet Fysisk aktivitet og lek oppretter vi «Bestum idrettsakademi». Her vil barna kunne få prøvd seg i ulike idretter både ute og inne. Vi vil bl.a. kunne tilby turn og akrobatikk, fotball innebandy, bordtennis, håndball. Vi fortsetter samarbeidet med Ullern Basket og Bygdø fekteklubb. Lek og bevegelsesglede er vårt hovedfokus. Det er viktig at fysisk aktivitet er lystbetont, og gir en positiv effekt på alle, også de barna som i utgangspunktet ikke er så idrettsglade.

*Her på Bestum idrettsakademi sin infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en mail på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.