Formingsbasen

Formingsbasen: Vi har startet en ny base i år for barna på AKS. Oppstartsdagen er den 5. september.

Dette vil bli for alle barn som er interessert i formingsaktiviteter, og kan være med å lage noen gjenstander som de kan ta med hjem når de er ferdige. Gjennom forming- og bordaktiviteter skal vi stimulere kreativiteten til barna og støtte fagutvikling. Vi lager planer ut i fra skolens temaplan, årstid, høytid osv.

Hvert trinn deler vi i to grupper pr. dag. Se ukeplan for mer info. Vi trekker lapp i spisingen slik at de som vil bli med kan velge å delta fra dag til dag. Det blir bindende påmelding etterhvert.

Nedenfor ser dere en oversikt over hvilke dager hvert trinn skal ha formingsbase:
Mandager: 2.trinn Tirsdager: 3.trinn Onsdager: 4.trinn Torsdager: 1.trinn (etter høstferien)

Periodeplaner

Plan for 1.trinn (klikk HER for å melde barnet ditt på)

Plan for 2.trinn (klikk HER for å melde barnet ditt på)

Plan for 3.trinn (klikk HER for å melde barnet ditt på)

Plan for 4.trinn (klikk HER for å melde barnet ditt på)

*Her på formingsbasen sin infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en mail på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.