3. trinn

Regler for 3. trinn

Regler i garderoben   Regler på basen

Obs! Vi minner om at det ikke er lov å ta med leker hjemmefra.

Faste aktiviteter for 3. trinn

Klikk her for å se ukesplanen

SHAKE IT UP FOR CHRISTMAS - Julemusikkvideo (2018)

Tidenes måte å avslutte året på, barna har selv stått for all sminking, pynting, filming (med noe voksenhjelp), planlegging av scener og alt mulig annet du kan tenke deg at innspilling av julemusikkvideo krever for å bli knallbra! 🤗 Så klikk deg inn HER for å se supertredjes fantastiske julemusikkvideo! (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmen).

STOP MOTION - Supertredje (2018)

Første filmprosjekt med Supertredje  Klikk HER for å se gruppe 1, 2 og 3 sine filmer og klikk HER for å se gruppe 4, 5, 6 og 7 sine filmer! (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmene)

WE CAN DO MORE - AKS med fokus på miljøet (mars 2018)

Sett deg godt til rette og nyt mesterverket, for her synges, skrikes, tulles og snakkes det til den store gullmedaljen!  Klikk HER for å se "We can do more" av 2. trinn på AKS Bestum (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmen)

Bildekalender:

• 3. klasse, 2018-2019: (oppdateres etter måned)

August   September  Oktober  November  Desember   Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

• 2. klasse, 2017-2018:

• 1. klasse, 2016-2017:

August   September   Oktober  November  Desember  Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

*Her på 3. trinns infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en e-post på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.