2.trinn

Regler for 2.trinn

Regler i garderoben   Regler på basen

Obs! Vi minner om at det ikke er lov å ta med leker hjemme ifra.

Påmelding til neste års supertredje

Infoskriv   Link til påmelding

WE CAN DO MORE - 2.trinn med fokus på miljøet

Sett deg godt til rette og nyt mesterverket, for her synges, skrikes, tulles og snakkes det til den store gullmedaljen!  Klikk HER for å se "We can do more" av 2.trinn på AKS Bestum (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmen)

Bildekalender

2.klasse, 2017-2018:

August   September  Oktober  November  Desember   Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

1.klasse, 2016-2017:

August   September   Oktober  November  Desember  Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

Ansatte på 2.trinnsbasen

På 2.trinn er vi så heldige å ha 7 supre ansatte på basen;

Aurora Vinneng (Base- og pedagogiskleder på 2.trinn/Leder for vennskapsbasen),

Linda Jægtvik (Assisterende baseleder for 2.trinn/miljøleder på vennskapsbasen),

Ronja Vinneng (Aktivitetsleder for 2.trinn), Katrine Holter (Miljøleder),

Jørgen Romset (Miljøleder), Eliza Banoun (Miljøleder) og Emma B. Hågensen (Miljøleder)

*Her på 2.trinns infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en mail på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.