3. trinn

Regler for 3. trinn

Regler i garderoben (kommer)   Regler på basen (kommer)

Obs! Vi minner om at det ikke er lov å ta med leker hjemme ifra.

Sommerukene 2018:

KLIKK HER FOR Å LESE OPPDATERT PLAN FOR 2-4. TRINN I AUGUSTUKENE

Påmelding til SUPERTREDJE

Infoskriv   Link til påmelding

WE CAN DO MORE - AKS med fokus på miljøet (Mars 2018)

Sett deg godt til rette og nyt mesterverket, for her synges, skrikes, tulles og snakkes det til den store gullmedaljen!  Klikk HER for å se "We can do more" av 2. trinn på AKS Bestum (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmen)

Bildekalender

3. klasse, 2018-2019: (oppdateres etter måned)

August   September  Oktober  November  Desember   Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

2. klasse, 2017-2018:

1. klasse, 2016-2017:

August   September   Oktober  November  Desember  Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

Ansatte på 3. trinnsbasen

På 3. trinn er vi så heldige å ha X supre ansatte på basen;

Aurora Vinneng (Base- og pedagogiskleder på 3. trinn/Leder for vennskapsbasen),

Linda Jægtvik (Miljøleder for 3. trinn og på vennskapsbasen samt ansvarlig for Supertredje), Jørgen Romset (Miljøleder samt ansvarlig for Supertredje),

*Her på 3. trinns infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en mail på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.