3. trinn

Regler for 3. trinn

Regler i garderoben   Regler på basen

Obs! Vi minner om at det ikke er lov å ta med leker hjemme ifra.

Faste aktiviteter for 3.trinn

Klikk her for å se ukesplanen

STOP MOTION

Første filmprosjekt med Supertredje  Klikk HER for å se gruppe 1, 2 og 3 sine filmer og klikk HER for å se gruppe 4, 5, 6 og 7 sine filmer! (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmene)

WE CAN DO MORE - AKS med fokus på miljøet (Mars 2018)

Sett deg godt til rette og nyt mesterverket, for her synges, skrikes, tulles og snakkes det til den store gullmedaljen!  Klikk HER for å se "We can do more" av 2. trinn på AKS Bestum (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmen)

Bildekalender:

• 3. klasse, 2018-2019: (oppdateres etter måned)

August   September  Oktober  November  Desember   Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

• 2. klasse, 2017-2018:

• 1. klasse, 2016-2017:

August   September   Oktober  November  Desember  Januar   Februar   Mars   April   Mai   Juni

*Her på 3. trinns infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en mail på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.