Vennskapsbasen

Vennskapsbasen (på AKSrommet)

Vennskapsbasen roterer på tre faste voksne i løpet av en uke, Aurora, Linda og Morten. Basen fungerer som et "stillerom" for de som trenger ro rundt seg, samt et rom med gode leker og læringsstøttende aktiviteter. Det kan være mange grunner til et slikt behov, og vi ønsker å ha et tilbud til de som har en litt tung dag, ikke er helt i form, eller trenger å roe ned noen hakk. Mange barn trenger en pause i ny og ne, og det er dette vi ønsker å gi elevene mulighet til på Vennskapsbasen. Aktivitetene vil variere i takt med de fastsatte temaene på AKS, men den røde tråden vil ligge i rommets sinnsstemning.

Konstruksjon (på sløyden)

Som en "underbase" til vennskapsbasen opprettet vi Konstruksjon med Sten en dag i uka. Dette er et tilbud til de som trenger å sette kroppen i arbeid. Her blir det svinging med hammer, saging og spikking, bygging og bæring. Målet for Konstruksjon vil være det samme som for Vennskapsbasen -  å bygge relasjoner. Dette vil vi gjøre gjennom oppgaver som krever samarbeid, og som gir en felles eierskapsfølelse til konstruksjonene som blir til.

Galleriet (på 1-3.trinnsbasen og 4.trinnsklasserommene)

Som en "underbase" til vennskapsbasen opprettet vi Galleriet med Mary. Dette er et tilbud til de som liker å være litt kreative. Her blir det klipping, liming, maling, litt teori, lek med leire og mye annen moro. Målet for Galleriet vil være det samme som for Vennskapsbasen -  å bygge relasjoner. Dette vil vi gjøre gjennom oppgaver som krever samarbeid, og som gir en felles eierskapsfølelse til kreasjonene som blir til.

*Her på Vennskapsbasen sin infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en mail på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.