Vennskapsbasen

Vennskapsbasen vil være en arena der vi fokuserer på å bygge mellommenneskelige relasjoner. Dette er en base for alle, men kanskje spesielt for de som vil ta en pust i bakken, trekke seg litt tilbake, leke i mindre grupper eller skape nye vennskap, også på tvers av trinn. Her vil det være voksne som lytter ekstra godt til barnas spørsmål, behov og tanker.

Verkstedet
Som en "underbase" til vennskapsbasen oppretter vi Verkstedet. Dette skal være et tilbud til de som blir i overkant rastløse av tradisjonelle bordaktiviteter, og som trenger å sette kroppen i arbeid. Her blir det svinging med hammer, saging og spikking, bygging og bæring. Målet for Verkstedet vil være det samme som for Vennskapsbasen -  å bygge relasjoner. Dette vil vi gjøre gjennom oppgaver som krever samarbeid, og som gir en felles eierskapsfølelse til konstruksjonene som blir til.

Verdensrommet
En annen del av Vennskapsbasen vil være "Verdensrommet". Ja, hva i all verden er dette? Dette vil være et "stillerom" for de som trenger ro rundt seg. Det kan være mange grunner til et slikt behov, og vi ønsker å ha et tilbud til de som har en litt tung dag, ikke er helt i form, eller trenger å roe ned noen hakk. Mange barn trenger en pause i ny og ne, og det er dette vi ønsker å gi elevene mulighet til i Verdensrommet. Aktivitetene vil variere, men den røde tråden vil ligge i rommets sinnsstemning.

Mer informasjon kommer!

*Her på Vennskapsbasen sin infoside skal du kunne finne oppdatert informasjon om ansatte, kurs og barnas ukes- og månedsaktiviteter på AKS. Ser du noe som mangler send oss en mail på aks.bestum@osloskolen.no så vil vi oppdatere fortløpende.