Supertredje (3. trinn)

Supertredje

Plutselig ble barna tredjeklassinger og klare for årets Supertredje!

Endelig kan vi fortsette AKS-tradisjonen hvor barna på 3. trinn skal få smake litt på 4. trinnslivet blir og med det få valget om å bli med på litt ekstra morsomme aktiviteter sammen med oss etter skoletid.

Supertredje er satt til onsdager, en gang i måneden drar vi på tur ut fra skoleområdet og de resterende onsdagene i måneden vil vi variere mellom å være alle samlet, eller delt inn i grupper på bygget. Målet med å dele barn i grupper er at barna da på tvers av klassene skal få bygge gode relasjoner med hverandre, samarbeide og skape gode minner sammen.

Supertredje vil vare fra kl. 14.00-16.30 hver onsdag frem til sommeren 2019. Rommene de utvalgte aktiviteter skal være i, vil variere litt, så dette vil barna bli informert om under spising når vi har aktivitetene på bygget.

Å delta på Supertredje når vi er på bygget har to kriterier: at barna må gå på AKS 3. trinn og ha lyst til å bli med.

Det vil i løpet av dette halvåret bli organisert fem Supertredjeturer for barna, disse krevde påmelding. Nå som fristen har gått ut er det ikke lenger mulig å melde seg på Supertredjeturene, men skulle en glipp ha skjedd og barnet ditt ønsker å være med uten at dere rakk påmeldingsfristen så send oss en mail så setter vi hen på venteliste.
Dagene vi drar på tur vil opplegget vare litt lengre, da drar vi rett etter
skolen (kl. 13.10) og er tilbake kl. 16.45, med forbehold om forsinkelser
v/ kollektiv transport.

KLIKK HER FOR Å LESE HALVÅRSPLANEN TIL SUPERTREDJE

SHAKE IT UP FOR CHRISTMAS - Julemusikkvideo (2018) Tidenes måte å avslutte året på, barna har selv stått for all sminking, pynting, filming (med noe voksenhjelp), planlegging av scener og alt mulig annet du kan tenke deg at innspilling av julemusikkvideo krever for å bli knallbra! 🤗 Så klikk deg inn HER for å se supertredjes fantastiske julemusikkvideo! (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmen).

STOP MOTION Første filmprosjekt med Supertredje  Klikk HER for å se gruppe 1, 2 og 3 sine filmer og klikk HER for å se gruppe 4, 5, 6 og 7 sine filmer! (obs. du må logge deg inn på facebook for å se filmene)